دارنده مدال طلای قهرمانی آسیا در پیست و جاده با بیان این که هاشم کندی با بلایی که سر دوچرخه سواران پارا آورد آن را نابود کرد، گفت: همین دوچرخه سواران پارا از سال 2018 تا به الان آبروی فدراسیون را خریده اند.
مهدی محمدی در گفت وگو با امروزیا، با اشاره به دریافت 10 میلیون تومان از فدراسیون دوچرخه سواری، اظهار کرد: قبل از اعزام به بازی های پاراآسیایی هانگژو چین، کمیته ملی پارالمپیک به حساب فدراسیون دوچرخه سواری برای هر یک از دوچرخه سواران اعزامی به هانگژو مبلغ 38 میلیون تومان برای خرید مکمل و تجهیزات واریز کرد که فدراسیون دوچرخه سواری در ابتدا منکر چنین پولی بود که بعد از رسانه ای شدن موضوع مبلغ 10 میلیون تومان به حسابم واریز کرد که البته معلوم نیست فدراسیون دوچرخه سواری مابقی پول را چه زمانی می خواهد پرداخت کند.
وی با اشاره به نتیجه نگرفتن تیم دوچرخه سواری در مسابقات قهرمانی آسیا پیست، اظهار کرد: فدراسیون دوچرخه سواری همیشه پشت مدال های پارا خود را قایم می کرد این بار که دوچرخه سواران پارا را اعزام نکرد، هیچ مدالی هم کسب نکرد. هاشم کندی قبل از اعزام تیم به هندوستان گفته بود که می خواهیم تیم کیفی به این رقابت ها اعزام کنیم؛ معنی کیفی بودن تیم را فهمیدیم. سال گذشته که به این مسابقات اعزام شده بودم در پیست و جاده موفق به کسب مدال طلا شدم اما این دوره با نبود دوچرخه سواران پارا این قدر مدال کسب کردند که مدال زده شدند.
این دارنده مدال طلای قهرمانی آسیا در پیست و جاده خاطرنشان کرد: هاشم کندی با بلایی که سر دوچرخه سواران پارا آورد آن را نابود کرد. وی معتقد بود چون مدال پارا برای فدراسیون ارزش ندارد برای همین دوچرخه سواران را به مسابقات پیست اعزام نکرد در حالی که همین دوچرخه سواران پارا آبروی این فدراسیون را از سال 2018 تا به الان با کسب مدال خریده اند.
محمدی افزود: آیا مزد من ورزشکاری که از سال 2018 تاکنون برای فدراسیون دوچرخه سواری مدال کسب کرده ام این بود که بعد از 12 سال کار حرفه ایی به قهرمانی آسیا اعزام نشوم و به خاطر هیچ چیزی کنار گذاشته شوم.
وی گفت: مبلغ 55 میلیون تومان قبل از هانگژو از جیب خود برای خرید مکمل و تجهیزات دوچرخه هزینه کردم و فدراسیون بعد از رسانه ای شدن تنها 10 میلیون به حسابم واریز کرد، دیگر خجالت می کشم که دنبال مابقی پولم از فدراسیون باشم. در حالی که غفور کارگری قبل از هانگژو دستور پرداخت این پول را داده بود که به حساب فدراسیون دوچرخه سواری واریز شود.
محمدی در پاسخ به این پرسش که آیا دوباره در دوچرخه سواری فعالیت دارید یا خیر؟ افزود: وقتی ارزشی برای مدال پارا قایل نیستند و به پارالمپیک نیز اعزام نمی شویم بعد از 12 سال ورزش حرفه ای در دوچرخه سواری فعالیت نمی کنم و برای تامین معاش در یک کابیت سازی کارگری می کنم که البته درآمدم از دوچرخه سواری بیش تر است و دیگر محتاج کسی نیستم.
پایان خبر امروزیا
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "از قهرمانی آسیا تا کارگری در کابیت سازی!" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "از قهرمانی آسیا تا کارگری در کابیت سازی!"، کلیک کنید.