به گزارش امروزیا،کارشناسان سلامت در پاسخ به پرسشی درباره زمان تمرین بدنی می گویند: زمان تمرین به هدف هایتان بستگی دارد. اما هر تمرین بدنی، فارغ از اینکه چه زمانی از شبانه روز باشد، بهتر از ورزش نکردن است.
امروزیا در گزارشی نوشت:دکتر «سو دکوتیس»، پزشک متخصص کاهش وزن، اخیرا به بی بی سی گفته است: من به مراجعانم می گویم هر زمان که می توانند تمرین کنند. اگر برایتان راحت تر است که صبح به باشگاه بروید، حتما همین کار را بکنید. اگر تا عصر نمی توانید به باشگاه بروید، همان عصر بروید.
«مایورو مایتا»، کارشناس سلامت در این باره می گوید وقتی صحبت از ورزش و تمرین بدنی در ساعت های مختلف شبانه روز می شود، تفاوت هایی را باید در نظر گرفت.
مایتا می گوید: تمرین بدنی صبح می تواند به افزایش سوخت وساز (متابولیسم) و میزان انرژی موجود در طول روز کمک کند و برای داشتن روال ثابت روزانه عالی است.
طبق پژوهشی در سال گذشته، متخصصان «رابطه خطی قوی» بین ورزش و کاهش چاقی در افرادی مشاهده کردند که صبح ها ورزش می کردند. این رابطه قوی در گروهی که بعدازظهر و غروب تمرین می کردند، دیده نشد.
مایتا در مورد ورزش بعدازظهر می گوید: تمرین ورزشی بعدازظهر مثل کاهنده استرس پس از یک روز طولانی عمل می کند. علاوه بر این، به نظر می رسد که دمای بدن و انعطاف عضلات در اواخر بعدازظهر به اوج می رسد. بنابراین، زمان خوبی برای تمرین های بدنی شدیدتر است.
تمرین بدنی در شب
به گزارش ایندیپندنت، به گفته مایتا، ورزش در شب کمک می کند که از استرس روز رها و همچنین آرام شویم.
مایتا در این باره می گوید: اگر تمایل دارید که در شب تمرین بدنی کنید، برای جلوگیری از اختلال خواب باید این فعالیت را حداقل چند ساعت قبل از رفتن به رختخواب تمام کنید.
او می گوید: حتما 15 تا 20 دقیقه به آرام سازی کامل بدن اختصاص بدهید تا ضربان قلب را به سطح مناسب برای استراحت نزدیک کنید.
به گفته مایتا، بهترین زمان و همچنین دفعات تمرین بدنی به ترجیح شخصی و برنامه فردی و نحوه واکنش بدن هر فرد بستگی دارد. همچنین، لازم نیست که حتما زمان و ساعت خاصی از روز را به ورزش اختصاص دهید.
تمرین های بدنی کوتاه مدت (ریزتمرین های بدنی) از 20 ثانیه تا چند دقیقه در هر بار نیز روشی عالی برای گنجاندن فعالیت بدنی در برنامه روزانه است.
مایتا می گوید: زمانی را انتخاب کنید که شما را در روال تمرین های بدنی تان به نوعی ثبات برساند. پیگیری و نظم مهم تر از تمرین بدنی در زمانی خاص از شبانه روز است. به بدنتان توجه کنید و طبق نیازتان عمل کنید. اگر هدف ورزشی مشخص یا ملاحظات سلامت خاصی را دنبال می کنید، حتما با متخصص مشورت کنید.
فواید فعالیت بدنی منظم
داشتن یک برنامه تمرینی و فعالیت بدنی مناسب و کافی برای حفظ سلامتی و تناسب اندام برای همه افراد ضروری است.
فعالیت بدنی منظم و ورزش می تواند منجر به افزایش طول عمر شده و زندگی شادتری را برای افراد به ارمغان بیاورد.
در ادامه به شش مورد از فواید اصلی داشتن فعالیت بدنی منظم خواهیم پرداخت:
1. ورزش، وزن را کنترل می کند
ورزش می تواند به کنترل وزن، جلوگیری از افزایش وزن یا حفظ روند کاهشی وزن کمک کند. وقتی فعالیت بدنی دارید، کالری می سوزانید وهرچه فعالیت شدیدتر باشد، کالری بیشتری می سوزانید.
2. ورزش با بیماری های قلبی مبارزه می کند
فعال بودن، لیپوپروتیین با چگالی بالا یا HDL یا کلسترول خوب را افزایش داده و تری گلیسیریدهای ناسالم را کاهش می دهد. همچنین باعث می شود خون شما به آرامی جریان داشته باشد که خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.
3. ورزش باعث بهبود خلق و خو می شود
فعالیت بدنی مواد شیمیایی مختلف در مغز را تحریک می کند که ممکن است احساس شادی، آرامش بیشتر و در عین حال اضطراب کمتری در شما ایجاد کند. همچنین ممکن است با ورزش منظم نسبت به ظاهر خود احساس بهتری پیدا کنید که می تواند اعتماد به نفس شما را افزایش داده و عزت نفس شما را بهبود بخشد.
4. ورزش باعث افزایش انرژی می شود
فعالیت بدنی منظم می تواند قدرت عضلانی شما را بهبود بخشد و استقامت شما را افزایش دهد. ورزش، اکسیژن و مواد مغذی را به بافت های شما می رساند و به سیستم قلبی عروقی شما کمک می کند کارآمدتر شود. همچنین هنگامی که سلامت قلب و ریه شما بهبود یابد، انرژی بیشتری برای انجام کارهای روزانه خواهید داشت.
5. ورزش، خواب را بهبود می بخشد
فعالیت بدنی منظم می تواند به شما کمک کند سریع تر بخوابید، بهتر بخوابید و خواب عمیق تری داشته باشید.
6. ورزش به بهتر شدن زندگی اجتماعی کمک می کند
ورزش و فعالیت بدنی می تواند لذت بخش باشد. ورزش به شما این فرصت را می دهد که آرام شوید، از فضای باز لذت ببرید یا به سادگی در فعالیت هایی شرکت کنید که شما را خوشحال می کند. فعالیت بدنی همچنین می تواند به شما در ارتباط با خانواده یا دوستان در یک محیط اجتماعی سرگرم کننده کمک کند.
217
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "صبح یا عصر، کی باشگاه برویم؟" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "صبح یا عصر، کی باشگاه برویم؟"، کلیک کنید.