رییس اتحادیه صنف فروشندگان چوب، تخته و فرآورده های خام چوبی اظهار کرد: اگر در راستای شعار امسال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم، بخشی از اختیارات به اتحادیه های صنفی واگذار شود طبیعی است که اتحادیه های صنفی توان کاهش 30 درصدی قیمت ها و افزایش قابل توجهی از تعداد کارآفرینان را خواهند داشت.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری امروزیا، عباس هادی زاده، رییس اتحادیه صنف فروشندگان چوب، تخته و فرآورده های خام چوبی در نشستی خبری اظهار کرد: فضای رقابتی در تولید هر محصول موجب می شود که زمینه لازم برای افزایش کیفیت محصولات ایجاد شود و بتوان برای کسب بازار های صادراتی بیشتر اقدامات موثرتر کرد بنابراین با ممنوعیت واردات کالا های صنف چوب از جمله مبلمان موافق نیستیم و عقیده داریم که در فضای رقابتی است که می توان زمینه رشد صنایع را فراهم کرد.
وی با تاکید بر ضرورت افزایش کیفیت صنایع چوبی در کشور عنوان کرد: برخی موانع از جمله نرخ ارز، قطع برق یا گاز واحد های تولیدی موجب شده تا هزینه های تولید در واحد ها افزایش یافته و خود به عنوان عاملی برای کاهش کیفیت مطرح باشد.
تبعات افت کیفیت فرآورده های چوبی
هادی زاده عنوان کرد: افت کیفیت فرآورده های چوبی موجب می شود تا زمینه صادرات را نیز از دست بدهد، چون تنها کالا های کیفی و با قیمت مناسب هستند که در بازار صادراتی حرفی برای گفتن دارند.
رییس اتحادیه صنف فروشندگان چوب، تخته و فرآورده های خام چوبی تصریح کرد: نظارت و همکاری همزمان اتحادیه ها و کنسرسیوم ها در کنار برنامه ریزی های دولتی موجب می شود تا تولیدکنندگان بتوانند با خیال راحت مسیر را ادامه داد و تولیدی کیفی برای بازار صادراتی تولید کنند.
هادی زاده عنوان کرد: در حال حاضر توجیه اقتصادی کاهش یافته و برای کاهش تورم و گرانی در سطح کشور باید اختیار اتحادیه ها افزایش یافته و دکترین خود را در مسیری قرار دهند که صادرات افزایش یابد.
از رونق صادرات تا کارآفرینی بیشتر
وی بیان کرد: رونق صادرات موجب می شود تا قیمت کالا ها با ورود ارز حاصل از صادرات کاهش یابد و کارآفرینی بیشتری در صنایع مختلف از جمله صنعت چوب ایجاد شود.
وی گفت : اگر قسمتی از اختیارات به بخش خصوصی واگذار شود که در راستای شعار امسال با نام جهش تولید با مشارکت مردم است به طور قطع اتحادیه های صنفی توان کاهش 30 درصدی قیمت ها و افزایش قابل توجهی از کارآفرینان را خواهند داشت.
رییس اتحادیه صنف فروشندگان چوب، تخته و فرآورده های خام چوبی تصریح کرد: وقتی تولید در کشور توجیه اقتصادی داشته باشد و هزینه های تولید شامل بیمه، مالیات و دستمزد کارگران را پرداخت و از سود معقول و منطقی نیز برخوردار باشد صادرات نیز رونق خواهد گرفت.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "موانع افزایش کیفیت و حفظ بازار رقابت صنایع چوبی برداشته شود" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "موانع افزایش کیفیت و حفظ بازار رقابت صنایع چوبی برداشته شود"، کلیک کنید.