
می دونستی مدرسه هم می تونه عجیب و غریب باشه؟ دقیقاً مثل مدرسه ای که دن گاتمن، نویسنده بامزه و خلاق، تو کتاباش بهمون معرفی می کنه. کتاب خلاصه کتاب مدرسه ی عجیب و غریب 13: خانم داگلاس راننده ی بی حواس ( نویسنده دن گاتمن ) یه خلاصه داستانی جذاب از یکی از پرماجرای ترین جلدهای این مجموعه اس. قراره با ای.جی، پسربچه ای که اصلاً از مدرسه خوشش نمی آد و خانم داگلاس، یه راننده سرویس باحال ولی فوق العاده حواس پرت، یه سفر هیجان انگیز و پر از خنده داشته باشیم. آماده اید بریم تو دل ماجرا؟
اگه دنبال یه کتاب می گردی که هم کلی بخندی و هم کلی اتفاق عجیب غریب توش ببینی، خانم داگلاس راننده ی بی حواس همون چیزیه که دنبالشی. این کتاب، سیزدهمین جلد از مجموعه مدرسه ی عجیب و غریب نوشته دن گاتمن، نویسنده محبوب بچه هاست که با قلم شاد و طنزش، دنیای مدرسه رو به یه جای پر از شیطنت و ماجراجویی تبدیل کرده. شخصیت اصلی داستان، ای.جی، مثل خیلی از بچه ها، دل خوشی از مدرسه نداره و همیشه دوست داره اتفاقی بیفته که مجبور نباشه به درس و مشق فکر کنه. اما این بار، یه اتفاق بزرگ تر از چیزی که فکرش رو می کنه، پیش میاد! با یه راننده سرویس که کلکسیونی از عادت های عجیب و غریبه، اصلاً معلوم نیست مقصد کجاست و چه ماجراهایی انتظار بچه ها رو می کشه. این کتاب نه تنها لبخند رو لبهاتون میاره، بلکه بهتون نشون میده که حتی تو دل روزمرگی هم میشه کلی ماجراجویی پیدا کرد.
درباره ی مجموعه مدرسه ی عجیب و غریب: دنیایی از شیطنت و طنز
مجموعه کتاب های مدرسه ی عجیب و غریب (My Weird School) دن گاتمن، حسابی بین بچه ها محبوب شده و راستش رو بخواید، حق هم دارن! تصور کنید یه مدرسه که توش پر از آدم های عجیب و غریب و بامزه اس. از مدیر و معلم ها گرفته تا سرایدار و بچه های مدرسه، هر کدوم یه جور خاصی عجیب غریب و باحالن. این مجموعه، بیشتر ماجراهای ای.جی، یه پسربچه که از مدرسه و درس و مشق متنفره رو روایت می کنه. ای.جی همیشه در تقابل با آندریا یانگ، هم کلاسیش که برعکسه اون عاشق درس و مدرسه و هر چی که ای.جی ازش بدش میاد، قرار می گیره.
دلیل اصلی محبوبیت این مجموعه، علاوه بر شخصیت های دوست داشتنی و غیرمعمولش، طنز خاص و روون نویسنده اس. دن گاتمن جوری می نویسه که انگار خود بچه ها دارن با هم حرف می زنن. دیالوگ ها بامزه ان و ریتم داستان تنده، برای همین هم بچه ها اصلاً خسته نمی شن و دوست دارن بدونن چی میشه. این کتاب ها فقط خنده دار نیستن، بلکه یه جورایی به بچه ها یاد میدن که دنیا رو جدی نگیرن و تو دل هر چی که ممکنه کسل کننده به نظر بیاد، یه ذره هیجان پیدا کنن. خلاصه که مجموعه مدرسه ی عجیب و غریب یه دنیای کامل از شیطنت و طنزه که هر بچه ای رو عاشق کتاب خوندن می کنه.
خانم داگلاس: راننده ای که عادی نیست!
خب، می رسیم به یکی از عجیب ترین و در عین حال دوست داشتنی ترین شخصیت های این داستان، یعنی خانم داگلاس، راننده ی سرویس مدرسه. خانم داگلاس از اون آدمایی نیست که هر روز تو خیابون ببینید. اول از همه، اون همیشه یه کلاه ایمنی به سر داره! بله، درست شنیدید، یه کلاه ایمنی درست و حسابی، حتی وقتی تو اتوبوس نشسته. یه سوت نقره ای هم دور گردنش آویزونه که هیچ کس نمی دونه برای چیه. و مهم تر از همه، زبان مخفی خودش رو داره. به جای سلام کردن، می گه سام بولی بَلِیک. ای.جی که فکر می کنه این یه جور فحش رمزیه، از یاد گرفتنش حسابی خوشحاله!
اما ویژگی اصلی خانم داگلاس که تمام ماجراهای کتاب رو رقم می زنه، حواس پرتی شدیدشه. این خانم اونقدر حواس پرت و به قول خودمون تو فاز خودشه که می تونه بچه ها رو از یه شهر دیگه هم ببره! همین حواس پرتی ها و عادت های عجیب و غریبشه که موقعیت های فوق العاده خنده دار و غیرمنتظره ای رو تو داستان ایجاد می کنه. از گم شدن تو مسیرهای عجیب و غریب گرفته تا مواجه شدن با آدم های عجیب تر، همه و همه زیر سر همین خانم داگلاس راننده ی بی حواسه. اون یه جورایی موتور محرک تمام هرج و مرج های داستانه و واقعاً بدون اون، این جلد از کتاب مدرسه ی عجیب و غریب معنی نداشت.
خلاصه داستان: سفری به قلب ناکجاآباد
آماده اید برای یه سفر دور از انتظار؟ پس بیاید با هم سوار اتوبوس خانم داگلاس بشیم و ببینیم چه ماجراهایی انتظارمون رو می کشه. این بخش خلاصه داستان کتاب خانم داگلاس راننده ی بی حواس رو براتون تعریف می کنه، البته بدون اینکه آخر ماجرا رو اسپویل کنیم تا خودتون برید و کتاب رو بخونید و حسابی لذت ببرید!
شروع یک روز معمولی، با پیچشی عجیب
ماجرا از یه روز معمولی تو مدرسه شروع می شه. ای.جی و بقیه بچه ها مثل همیشه سوار اتوبوس سرویس خانم داگلاس می شن تا برن خونه. همه چیز عادی به نظر می رسه، تا اینکه خانم داگلاس تصمیم می گیره یه کار خیر انجام بده و خونه ی یکی از دانش آموزهای جدید رو پیدا کنه. همین تصمیم ساده، تبدیل به نقطه ی عطف داستان می شه و اتفاقات بامزه و دیوانه کننده یکی پس از دیگری شروع می شن. خانم داگلاس تو پیدا کردن آدرس، اونقدر حواس پرت بازی درمیاره که اتوبوس رو به جاهایی می بره که هیچ کس فکرش رو هم نمی کرد.
حوادث یکی پس از دیگری: از پنچر شدن تا دزدیده شدن اتوبوس!
وقتی خانم داگلاس تصمیم می گیره یه آدرس رو پیدا کنه، دیگه باید آماده ی هر چیزی باشید! اتوبوس بیچاره از مسیر اصلی خارج میشه و وارد جاده های ناآشنا میشه. اتفاقات عجیب و غریب تو مسیر یکی پس از دیگری پیش میان. اول از همه، لاستیک اتوبوس پنچر می شه، بعدش اتوبوس می افته تو یه چاله بزرگ و بعد از اون… خب، اجازه بدید فقط بگم که اتوبوس حتی دزدیده هم می شه! بله، درست شنیدید، دزدیده شدن اتوبوس مدرسه با بچه ها توش! البته نگران نباشید، همه این اتفاقات تو فضای طنز و بامزه کتاب رخ می دن و بیشتر از اینکه بترسید، ازشون خنده تون می گیره. این ماجراها نشون میدن که حتی یه سفر ساده تو اتوبوس مدرسه هم می تونه به یه ماجراجویی تمام عیار تبدیل بشه، اونم وقتی راننده اش خانم داگلاس باشه!
رسیدن به ناکجاآباد و ملاقات با پسر بی لباسه
بعد از این همه اتفاقات عجیب و غریب، بالاخره اتوبوس خانم داگلاس و بچه ها به یه جایی می رسن که هیچ کس انتظارش رو نداره: ناکجاآباد! این اسم رو خود بچه ها بهش میدن، چون واقعاً هیچ کس نمی دونه کجان. تو این مکان ناشناخته، اونا با یه شخصیت دیگه هم روبرو می شن که به پسر بی لباسه معروفه. تصور کنید تو یه همچین موقعیتی، با یه همچین شخصیت هایی روبرو بشید. دن گاتمن این موقعیت ها رو با نهایت طنز و خلاقیت توصیف می کنه و شما رو به دنیایی می بره که شاید فقط تو خواب دیده باشید. همه این ماجراها، نشون دهنده اوج بی حواسی خانم داگلاس و خلاقیت نویسنده تو خلق موقعیت های کمدی هستن.
نبرد با زمان: دیکته سراسری در راه است!
با وجود تمام این ماجراجویی ها و گیر افتادن ها تو ناکجاآباد، یه نگرانی بزرگ تو دل ای.جی و بقیه بچه ها هست: امتحان دیکته سراسری! خانم بریج، معلم سخت گیرشون، منتظره تا ازشون دیکته بگیره و ای.جی که از دیکته متنفره و حسابی هم برای امتحان آماده نشده، امیدوار نیست به مدرسه برسه. اون و بقیه بچه ها استرس دارن که اگه دیر کنن، چه اتفاقی میفته. این بخش از داستان یه لایه جدید از هیجان و طنز رو به ماجرا اضافه می کنه و نشون میده که حتی تو دل بزرگ ترین ماجراجویی ها هم، یه امتحان دیکته می تونه حسابی اعصابتون رو به هم بریزه!
آیا بچه ها بالاخره به مدرسه می رسند؟ (بدون اسپویل کامل)
سوال اصلی اینجاست: با تمام این اتفاقات عجیب و غریب، پنچر شدن لاستیک، دزدیده شدن اتوبوس و گم شدن تو ناکجاآباد، آیا ای.جی و بقیه بچه ها موفق می شن به موقع به مدرسه برسن و تو امتحان دیکته سراسری شرکت کنن؟ یا خانم داگلاس باز هم با حواس پرتی هایش، یه گاف بزرگ دیگه میده و همه چیز رو به هم می ریزه؟ دن گاتمن با یه پایان بندی هوشمندانه و پر از تعلیق، شما رو تا آخرین لحظه مشتاق نگه می داره. برای اینکه جواب این سوال ها رو پیدا کنید و ببینید چطوری بچه ها از این مخمصه نجات پیدا می کنن، باید خودتون بروید و کتاب خانم داگلاس راننده ی بی حواس رو تا آخر بخونید. قول می دم پشیمون نمی شید و حسابی از خوندنش لذت می برید!
یکی از بچه ها پرسید: «ما کجاییم؟»
خانم داگلاس گفت: «وسط ناکجاآباد.»
من گفتم چه بد شد ما مرز ناکجاآباد نیستیم. چون اگر مرز ناکجا آباد بودیم، درست نزدیک مرز یک جایی بودیم. و مرزِ جایی، نزدیکِ وسط جایی است که ما می خواستیم آن جا باشد.
شخصیت های کلیدی و ارتباط آن ها
تو هر داستان خوبی، شخصیت ها هستن که به ماجراها جون می دن و داستان خانم داگلاس راننده ی بی حواس هم از این قاعده مستثنی نیست. اینجا با چند تا از شخصیت های اصلی که ماجرا رو پیش می برن، آشنا می شیم:
اِی.جی: راوی بی میل و عاشق دردسر
اِی.جی، قهرمان داستان ما و راوی ماجراهاست. اون یه پسربچه معمولیه که مثل خیلی از ما، از مدرسه و درس و مشق اصلاً دل خوشی نداره. ای.جی همیشه تو فکر اینه که چطوری از زیر درس ها در بره یا یه راهی پیدا کنه که مدرسه رفتن رو برای خودش جذاب تر کنه. دیدگاه طنزآمیز و کنایه آمیز اون به اتفاقات، باعث میشه که خواننده هم خودش رو جای اون بذاره و از خندیدن به بدبختی های بامزه اش لذت ببره. اون با اینکه از مدرسه بدش میاد، ولی تو دلش یه جورایی عاشق هیجان و اتفاقات غیرعادیه و همین باعث میشه که تو دل این ماجراجویی ها حسابی خوش بگذرونه.
آندریا یانگ: رقیب همیشه حاضر و دقیق
اگه ای.جی از مدرسه بدش میاد، آندریا یانگ دقیقاً برعکسه. اون یه دختریه که عاشق درسه و همیشه سعی می کنه ای.جی رو به چالش بکشه یا از کارهای شیطنت آمیزش ایراد بگیره. آندریا همیشه دقیق و مرتبه و واکنش هاش به هرج و مرج هایی که خانم داگلاس ایجاد می کنه، واقعاً خنده داره. اون نماد بچه های درس خون و قانون منده که تو داستان، یه جورایی نقش صدای عقل رو بازی می کنه، البته صدایی که تو این مدرسه عجیب و غریب کمتر شنیده میشه!
خانم داگلاس: معمار هرج و مرج دوست داشتنی
و بالاخره می رسیم به ستاره ی این جلد، خانم داگلاس! همون طور که گفتیم، اون یه راننده ی حواس پرت و دوست داشتنیه که کلکسیونی از عادت های عجیب و غریب داره. کلاه ایمنی همیشگیش، سوت نقره ایش، و البته زبان مخفی خودش که بهش سام بولی بَلِیک میگه، از ویژگی های منحصر به فردشه. خانم داگلاس با بی حواسی هایش، به طور ناخواسته تمام حوادث و ماجراهای بامزه داستان رو ایجاد می کنه. اون شخصیت اصلیه که باعث میشه این سفر معمولی به یه ماجراجویی خنده دار و فراموش نشدنی تبدیل بشه. در واقع، اگه خانم داگلاس اینقدر بی حواس نبود، شاید اصلاً داستانی وجود نداشت!
علاوه بر این سه شخصیت اصلی، دن گاتمن به بقیه دانش آموزان اتوبوس هم اشاره های کوتاهی می کنه که هر کدوم واکنش های بامزه ای به وضعیت پیش آمده دارن و تعاملاتشون با هم و با خانم داگلاس، کلی خنده به لباتون میاره.
درون مایه ها و پیام های پنهان
کتاب خانم داگلاس راننده ی بی حواس فقط یه داستان خنده دار و سرگرم کننده نیست؛ تو دل خودش یه سری پیام ها و درون مایه های بامزه هم داره که می تونیم با هم بهشون نگاه کنیم:
طنز، چاشنی زندگی مدرسه
یکی از مهم ترین درون مایه های این کتاب، استفاده از طنز برای نشون دادن دنیای مدرسه اس. دن گاتمن با استفاده از موقعیت های طنزآمیز و دیالوگ های بامزه، به بچه ها یاد میده که می تونن به استرس های مدرسه و درس و مشق بخندن. وقتی به جای جدی گرفتن همه چیز، یه ذره شوخ طبع باشیم، زندگی خیلی شیرین تر میشه. این کتاب بهمون نشون میده که خنده، بهترین دارو برای هر مشکلیه، حتی اگه مشکلت امتحان دیکته باشه!
ماجراجویی در دل روزمرگی
این داستان یه پیام مهم دیگه هم داره: اینکه ماجراجویی همیشه لازم نیست تو یه جای دورافتاده یا یه جنگل ناشناخته اتفاق بیفته. گاهی وقتا، حتی یه سفر ساده تو اتوبوس مدرسه هم می تونه به یه ماجراجویی بزرگ تبدیل بشه، به خصوص وقتی راننده ات خانم داگلاس باشه! این کتاب به بچه ها یاد میده که با یه نگاه متفاوت، می تونن تو دل اتفاقات روزمره هم هیجان و ماجراجویی پیدا کنن و هر روز رو به یه تجربه منحصر به فرد تبدیل کنن.
جشن گرفتن تفاوت ها و عجیب بودن ها
مجموعه مدرسه ی عجیب و غریب کلاً پر از شخصیت های غیرمعمول و عجیب و غریبه، و این جلد هم خانم داگلاس رو با تمام ویژگی های بامزه اش به ما معرفی می کنه. این کتاب به طور غیرمستقیم به بچه ها یاد میده که متفاوت بودن اصلاً بد نیست، بلکه خیلی هم خوبه! در واقع، همین تفاوت ها هستن که دنیا رو جذاب و رنگارنگ می کنن و زندگی رو از یکنواختی درمیارن. این داستان به بچه ها نشون میده که آدم ها با هر ویژگی و عادتی، می تونن دوست داشتنی باشن و اهمیت اینه که تفاوت های فردی رو بپذیریم و حتی ازشون لذت ببریم.
در نهایت، خانم داگلاس راننده ی بی حواس با لحن شاد و پیام های مثبتش، به بچه ها کمک می کنه تا دنیای اطرافشون رو با دیدی بازتر و شادتر ببینن و یاد بگیرن که چطور حتی تو شرایط گیج کننده هم می تونن راه حل پیدا کنن و با همدیگه کار کنن (البته اگه خانم داگلاس اجازه بده!).
چرا خانم داگلاس راننده ی بی حواس را بخوانیم؟
شاید بپرسید چرا باید این کتاب رو بخونید؟ خب، دلایل زیادی وجود داره که خانم داگلاس راننده ی بی حواس رو به یه انتخاب عالی تبدیل می کنه، مخصوصاً برای گروه سنی خاصی:
مناسب برای چه رده سنی و علایقی است؟
این کتاب برای بچه هایی تو رده سنی 7 تا 12 سال عالیه. اگه فرزند شما عاشق داستان های طنز، پرماجرا و کمی هم غیرعادیه، این کتاب همون چیزیه که نیاز داره. به خصوص برای اون دسته از بچه ها که شاید از مدرسه دل خوشی ندارن (مثل ای.جی) یا دوست دارن داستان هایی بخونن که اتفاقات خنده دار و غیرمنتظره توشون زیاده. والدین هم می تونن با خیال راحت این کتاب رو به بچه هاشون پیشنهاد بدن، چون هم سرگرم کننده است و هم پیام های مثبتی داره.
ویژگی های نوشتاری دن گاتمن: زبان ساده، دیالوگ های بامزه، ریتم تند داستان
دن گاتمن یه جادوگر تو نوشتن داستان برای بچه هاست. قلمش خیلی روون و سادست، جوری که بچه ها به راحتی می تونن با داستان ارتباط برقرار کنن و کلمات ناآشنا کمتر توش پیدا میشه. دیالوگ های بین شخصیت ها، به خصوص بین ای.جی و آندریا، حسابی بامزه و طبیعیه، انگار که واقعاً دارن حرف می زنن. ریتم داستان هم خیلی تند و پرهیجانه، یعنی از اول تا آخر داستان، هی اتفاقات جدید و خنده دار می افته و خواننده رو با خودش می کشه تا ببینه آخرش چی میشه. این ویژگی ها باعث میشه که بچه ها اصلاً خسته نشن و کتاب رو تا آخر دنبال کنن.
ارزش سرگرم کنندگی بالا و مناسب برای خواندن با صدای بلند
یکی از بهترین ویژگی های این کتاب، ارزش سرگرم کنندگیش بسیار بالاست. شما نه تنها خودتون از خوندنش لذت می برید، بلکه می تونید با صدای بلند برای بچه ها یا حتی بقیه اعضای خانواده بخونید و همه با هم حسابی بخندید. طنز موجود تو کتاب جوریه که برای سنین مختلف جذابه و مطمئناً لحظات شادی رو براتون رقم می زنه. اگه دنبال یه کتاب می گردید که بچه ها رو از گوشی و تبلت جدا کنه و ساعت ها سرگرم نگه داره، خانم داگلاس راننده ی بی حواس یه انتخاب عالیه.
درباره دن گاتمن، نویسنده جادوگر طنز کودکان
حالا که حسابی از این کتاب خندیدید و لذت بردید، بد نیست کمی هم با نویسنده نابغه اش، دن گاتمن، آشنا بشیم. دن گاتمن، متولد سال 1955 تو نیویورکه. جالبه بدونید که مسیر زندگیش برای رسیدن به نویسندگی کتاب های کودک، یه کم پیچیده و بامزه بوده، درست مثل داستان های خودش!
اولش دن تو رشته روان شناسی درس خونده، اما خب، مثل ای.جی که از مدرسه بدش میومد، اونم زیاد به این رشته علاقه نداشت و ولش کرد. بعدش سعی کرد برای مجلات، مطالب طنز بنویسه، ولی خیلی موفق نبود. تو دهه 80 میلادی، وقتی بازی های ویدئویی حسابی گل کرده بودن، تصمیم گرفت یه مجله مخصوص این بازی ها منتشر کنه و جالبه که موفق هم شد! این موفقیت بهش کلی اعتماد به نفس داد که نویسندگی رو جدی تر دنبال کنه.
اولین تلاش های جدی دن گاتمن، تو زمینه نویسندگی ورزشی بود. با اینکه کتاب هاش تو اون زمان خیلی پرفروش نشدن، اما کلی تجربه به دست آورد. اما نقطه عطف زندگیش، تو دهه 90 و با به دنیا اومدن پسرش اتفاق افتاد. همون جا بود که دن تصمیم گرفت برای کودکان داستان بنویسه و این تصمیم، زندگی هزاران کودک و بزرگسال رو شادتر کرد. موفقیت کتاب های کودک دن گاتمن، اونقدر چشمگیر بود که اون رو تبدیل به یکی از محبوب ترین نویسنده های کودک تو دنیا کرد.
دن گاتمن نامزد بیش از 90 جایزه شده و علاوه بر مجموعه مدرسه ی عجیب و غریب، کلی مجموعه دیگه هم داره که حسابی معروفن، مثل مجموعه پرونده های نابغه که اون هم پر از ماجراهای بامزه و هوشمندانه است. دن گاتمن واقعاً یه جادوگره که با قلمش می تونه دنیای بچه ها رو پر از خنده و هیجان کنه.
مشخصات کتاب شناختی
برای اونایی که دوست دارن اطلاعات کامل تری درباره ی این کتاب داشته باشن، اینجا یه جدول از مشخصات کتاب شناختی خانم داگلاس راننده ی بی حواس رو براتون آماده کردیم:
عنوان کامل کتاب | نویسنده | مترجم | ناشر | سال انتشار (آخرین ویرایش) | شابک | تعداد صفحات | فرمت |
---|---|---|---|---|---|---|---|
مدرسه ی عجیب و غریب 13: خانم داگلاس راننده ی بی حواس | دن گاتمن | محبوبه نجف خانی | نشر افق | ۱۳۹۵ (نسخه چاپی اولیه) | 978-964-369-792-1 | ۸۰ صفحه | فیزیکی / الکترونیکی |
این اطلاعات به شما کمک می کنه تا اگه قصد خرید کتاب رو دارید، با اطمینان بیشتری انتخاب کنید و مطمئن باشید که نسخه ی درست رو پیدا می کنید.
نتیجه گیری: یه ماجراجویی بی نظیر تو اتوبوس خانم داگلاس!
خلاصه که کتاب مدرسه ی عجیب و غریب 13: خانم داگلاس راننده ی بی حواس یه گزینه عالیه برای هر کی که دلش می خواد یه عالمه بخنده و با یه ماجراجویی غیرمنتظره، از دنیای عادی خودش فاصله بگیره. دن گاتمن با قلم جادوییش، یه سفر بی نظیر رو برامون تدارک دیده که توش هم با ای.جی، این پسربچه ضد مدرسه همراه میشیم، هم با خانم داگلاس، راننده ی حواس پرت و دوست داشتنی، کلی اتفاق بامزه رو تجربه می کنیم و هم به ناکجاآباد سفر می کنیم.
این کتاب فقط یه داستان نیست، یه دعوتنامه اس به دنیای تخیل و خنده. اگه می خواید یه داستان طنز و هیجان انگیز رو تجربه کنید که هم برای بچه ها عالیه و هم بزرگترها رو سرگرم می کنه، حتماً این کتاب رو بخونید. بهتون قول میدم با خوندنش، نه تنها حسابی می خندید، بلکه بهتون نشون میده که حتی تو دل روزمرگی و اتفاقات عجیب و غریب هم میشه کلی شادی پیدا کرد.
حالا که حسابی ذوق زده شدید و دلتون می خواد بدونید آخرش چی میشه، پیشنهاد می کنم همین الان دست به کار بشید و این کتاب رو تهیه کنید. اگه از این جلد خوشتون اومد، حتماً بقیه جلدهای مجموعه مدرسه ی عجیب و غریب و سایر آثار دن گاتمن رو هم دنبال کنید. اونجا هم کلی شخصیت بامزه و داستان های خنده دار منتظر شماست. ماجراجویی های ای.جی و دوستانش تازه شروع شده!
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "خلاصه کتاب مدرسه عجیب و غریب ۱۳: خانم داگلاس راننده بی حواس" هستید؟ با کلیک بر روی کتاب، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "خلاصه کتاب مدرسه عجیب و غریب ۱۳: خانم داگلاس راننده بی حواس"، کلیک کنید.