هوش مصنوعی چگونه به دانش آموزان استثنایی آموزش داده شود؟

هوش مصنوعی چگونه به دانش آموزان استثنایی آموزش داده شود؟

رئیس سابق سازمان آموزش و پرورش استثنایی درباره چگونگی ورود هوش مصنوعی به مدارس استثنایی و نحوه کار کردن دانش آموزان با این تکنولوژی توضیحاتی را ارائه کرد.

حجت اله الماسی رئیس سابق سازمان آموزش و پرورش استثنایی در گفت وگوی اختصاصی با خبرگزاری امروزیا درباره چگونگی ورود هوش مصنوعی به مدارس استثنایی و نحوه استفاده از ظرفیت فناوری ها اظهار کرد: «تشخیص ناتوانی ها و استعدادها» یکی از مهم ترین ماموریت ها در آموزش و پرورش استثنایی است.

وی افزود: از آنجایی که مولفه های بسیاری در تشخیص ناتوانی ها و استعداد ها سهیم هستند معمولا هوش مصنوعی در مواردی نیازمند کمک است و نمی تواند ۱۰۰ درصدی عمل کند؛ بنابراین این برنامه را داریم که از هوش مصنوعی در تشخیص و توانبخشی استفاده کنیم.

رئیس سابق سازمان آموزش و پرورش استثنایی درباره چگونگی استفاده از هوش مصنوعی در تشخیص و توانبخشی گفت: سامانه یکپارچه رشد و تربیت با نام «سیرت» به جمع آوری تمام داده ها می پردازد و پس از تحلیل آنها با استفاده از هوش مصنوعی مسیر های توانبخشی را به مربی ارائه می دهد.

الماسی در پاسخ به این سوال که آیا ابزار های خاصی را برای استفاده دانش آموزان استثنایی از هوش مصنوعی طراحی کرده اید بیان کرد: در حال حاضر ابتدای راه قرار داریم اما برای ورود هوش مصنوعی به مدارس استثنایی «شخصی سازی آموزش و آموزش انفرادی» را در دستور کار قرار می دهیم.

رئیس سابق سازمان آموزش و پرورش استثنایی ادامه داد: بر اساس اطلاعات آموزش و پرورش استثنایی همه مدارس باید مناسب سازی شده باشد ولی سطح کیفیت مناسب سازی در مدارس متفاوت است.

وی افزود:مدارس قدیمی به ویژه مدارسی که عادی بوده اما به این سازمان داده شده اند؛ از نظر کیفیت سطح پایین تری نسبت به مدارس تازه تاسیس سازمان استثنایی دارند.

الماسی با بیان این که در برخی از مدارس اسثنایی ما امکاناتی همچون آسانسور وجود دارد؛ تصریح کرد: این امکانات ممکن است در برخی از مدارس کشور وجود نداشته باشد اما ما سعی داریم تا این امکانات را در تمامی مدارس ایجاد کنیم.

وی با بیان این که سرویس های بهداشتی مدارس استثنایی با توجه به نیاز دانش آموز طراحی شده؛ افزود: ما در صدد هستیم تمام مدارس کشور را مجهز کنیم اما متاسفانه برخی از مدارس نیازمند تغییرات هستند.

الماسی گفت: برخی از مدارس ممکن است استاندارد لازم را نداشته باشند اما تلاش شده بچه ها در شرایط مناسب تحصیل کنند.

وی در پایان در خصوص کمبود معلم گفت: سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور نیز کمبود نیروی انسانی دارد قرار است آزمونی برای جذب مربی برگزار شود اما هنوز زمان دقیق این آزمون مشخص نیست.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "هوش مصنوعی چگونه به دانش آموزان استثنایی آموزش داده شود؟" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "هوش مصنوعی چگونه به دانش آموزان استثنایی آموزش داده شود؟"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه