مرغ
-
پزشکی
چرا تخم مرغ با حرارت دادن سفت می شود؟
به گزارش امروزیا حرارت دادن معمولاً روشی برای نرم کردن مواد مختلف است. براثر حرارت جامدات به مایعات تبدیل می شوند مایعات به گاز و زمانی که این فرآیند به طور کامل انجام نشود گرمای اضافی می تواند باعث نرم…
-
پزشکی
پیشگیری از آلزایمر با مصرف روزانه تخم مرغ
به نوشته نشریه پزشکی Everyday Health و به عقیده محققان دانشگاه ولورهمپتون بریتانیا تخم مرغ منبع خوبی از کولین فولات ویتامین D ید ویتامین های B و پروتئین با کیفیت بالا و اسیدهای چرب غیراشباع است که همگی نقش محافظتی…
-
پزشکی
جایگزین های متنوع به جای تخم مرغ در غذا ها
آفتاب نیوز : به دلایلی که ممکن است فرد تخم مرغ را از رژیم غذایی خود حذف کند در ادامه اشاره شده: آلرژی به تخم مرغ: شاید جالب باشد بدانید؛ تخم مرغ دومین غذای آلرژی زا بین نوزادان و کودکان…